Idei de cadouri pentru Zodia Sagetator

403

idei de cadouri pentru zodia sagetator

Sagetator –   (23 Noiembrie – 21 Decembrie)  

Sunt multe idei de cadouri pentru zodia Sagetator pe care le poti avea, dar oare toate sunt bune? Toate ideile tale tin cont de caracteristicile zodiei? Hai sa le trecem in revista pe cele principale.

Caracteristicile zodiei Sagetator

 • Planeta dominanta: Jupiter
 • Semn Mutabil => Flexibilitate.
 • Nascut din elementul Foc.
 • Culoare reprezentativa: roz,
 • Alte culori preferate: albastru, violet, rosu
 • Ziua norocoasa: Joi
 • Compatibil cu zodiile: Berbec si Leu
 • Pentru casatorie sau afaceri cu: Gemeni
 • Personifica verbul „A Intelege”; sinteza lui este expansiune, acumulare, lealitate.
 • Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Sagetator: turcoaz
 • Puncte tari: generozitate, sincer, intelept, onoarea
 • Puncte slabe: optimism exagerat, promite mai mult decat poate de aceea, se poate intampla sa apeleze la banii altora
 • Sagetatorului ii place: libertatea, discutiile filozofice, calatoriile, tot ce este romantic
 • Sagetatorului nu-i place: singuratatea, violenta, grosolaniile, limitarile
 • Caracteristica generala a zodiei Sagetator: semn pozitiv, masculin

Sagetatorul gaseste in a solutiona problemele prin simpatie un mod de a exista. Caracterul lor se bazeaza pe aceasta calitate prin care totodata atrage si oamenii. Are capacitatea facilitarii raporturilor umane prin simpatie, elogventa discursului si bunavointa.

Idei de cadouri pentru zodia Sagetator in functie de caracteristicile ei

Planeta dominanta este „Jupiter”. Este semnul de „Foc” cel mai cumpatat, in care nu se regaseste nici impulsivitatea Berbecului si nici autoritatea Leului. Semnul personifica verbul „A intelege”; sinteza lui este expansiune, acumulare, lealitate. Este unul din semnele variabile ale zodiacului.

Pentru a caracteriza o anumita zodie, in general se spune ca o anumita planeta influenteaza nativul zodiei respective.

Totusi, daca se tine cont ca exista o asociere intre denumirea planetelor si numele zeitatilor romane, se poate observa faptul ca nativul unei anumite zodii prezinta caracteristici comportamentale ale zeului respectiv, asa cum a fost imaginat de catre cultura elena si ulterior preluat de cea romana.

„Jupiter”

Pentru civilizatia Romana, in antichitate Jupiter Optimus Maximus (Jupiter Cel mai Inalt, Cel mai Mare), era echivalentul lui Zeus din cultura elena. Se stie ca Zeus era poate cel mai capricios dintre zei (tuna si fulgera sic.). Nici macar Hera, consoarta lui, cu toata diplomatia, inteligenta si siretenia ei nu-l putea stapani.

Jupiter Smyrna, Louvre
Jupiter Smyrna, Louvre

De aici si manifestarea duala a zodiei. Zodia Sagetator este reprezentata de doua tipologi de nativi diametrali opusi.

Atunci cand se exercita pozitiv, dominatia lui „Jupiter” (Zeul Jupiter) ofera un caracter sincer si intelept, bogatie si onoare. Cand se exercita negativ, nativii devin infumurati, ipocriti, jucatori patimasi la ruleta vietii.

Simbolul este Centaurul cu arcul in mana care trimite sageata spre infinit, creatura cu torsul uman si crupa de cal, ce reprezinta dubla natura, umana si animala, a nativilor.

Pe masura ce una sau cealalta predomina in personalitate, se vor creea doua tipologii, una primitiva, cealalta evoluata.

Tipul primitiv este rebel fata de legile morale sau ordinea de drept; el devine, un revolutionar politic sau religios, membru fanatic al unei organizatii sau secte.

Gustul de viata este foarte dezvoltat si il impinge pe nativ catre distractii: desfrau, curse, pariuri, alcoolism. Influentele negative ii fac aroganti, fantezisti, nerabdatori si susceptibili.

Tipul evoluat din Sagetator poseda sensul natural al dreptatii, detesta ipocrizia, este sincer, chiar daca aceasta risca sa-i dauneze. Acest judecator are exprimare facila, simtul argumentului si este greu de pacalit.

Fin psiholog, cu toata aparenta de nepasare, sesizeaza sensul unui discurs inainte ca acesta sa fie terminat.

„Foc” 

La ambele tipologii descrise mai sus, datorita „Focului” Sagetatorul este cam lipsit de tact. Poate ranii prin cuvinte dure sau replici violente. Foarte rar ia in considerare consecintele acceselor de manie, izbucniri care par a se invecina cu turbarea.

Ca regula generala „Focul” le confera un deosebit optimism si rareori se lasa descurajati in fata obstacolelor, in aparenta insurmontabile. Chiar daca aceasta situatie este frecventa, datorita nerabdarii exagerate, stiu sa-si masoare puterea cu dificultatile si sa iasa din incurcatura.

Tot datorita „Focului” cea mai mare calitate va fi sinceritatea si cel mai mare defect, superficialitatea. Firea generoasa, spontana si ambitioasa are drept consecinta o mare siguranta de sine in pofida unei tente conservatoare.

Traiesc sub imperiul clipei prezente, nefiind interesati de factorul timp. Pasionati la culme, fascinati prin frenezie, iubesc societatea, amorul, bauturile tari. „Ard” cu frenezie timpul prezent; ce a fost a fost ce va fi va fi.

Júpiter y Tetis, por Dominique Ingres
Júpiter y Tetis, por Dominique Ingres

„A intelege” 

Spontani, dotati cu inteligenta clara, nativii din Sagetator pot intelege o situatie in ansamblul ei fara a se pierde niciodata in multitudinea aspectelor secundare.

Puterea de „a intelege” le confera un spirit tolerant, nu doresc sa se amestece in afacerile celorlalti.

Intelegand bine anturajul si lumea in care traiesc Sagetatorul a ales sa fie simpatic de aceea formularea „solutionez prin simpatie, deci exist” este definitorie pentru caracterul lui.

Nativii Sagetator sunt dotati cu toate calitatile care faciliteaza raporturile umane: simpatie, elocutiune rapida si convingatoare, bunavointa.

Calitatea de a intelege le confera o intuitie exploziva ce anuleaza posibilitatea de a fi mintit sau de a se falsifica adevarul in prezenta lor. Uni ar fi tentati sa spuna ca Sagetatorul are darul profetiei dar asta se datoreaza puterii lor de a intelege.

Calitatile nativilor din aceasta zodie au o nuanta aparte comparativ cu cele ale altor zodii. Sunt idealisti, dar au capacitatea de a rationa in orice problema.

Sursa de documentere: „Zodiac Solar” autor Adrian Cotrobescu

Idei de cadouri pentru Zodia Sagetator

Cele mai potrivite idei de cadouri pentru zodia Sagetator sunt:

 • Enciclopedii sau carti despre civilizatii
 • Carti de filozofie, religie
 • Articole vestimentare (nuante de bleo, purpuriu, roz)
 • Articole sportive
 • Articole pentru camping
 • Parfumuri cu esente naturale (de plante, hibiscus, ienupar, lamai, portocal, migdal, cafea)
 • Lumanari sau betisoare parfumate
 • Lampi, sfesnice sau alte articole ce inspira foc sau caldura
 • Atlas geografic
 • Tablouri
 • Bijuterii, Amulete si Talismane

Idei de cadouri pentru zodia Sagetator, gasesti nu numai dand click pe simbolul zodiei Sagetator. Iti recomand sa verifici si pagina cu Oferte si Promotii unde vei gasi tot ce ti-ai dori la preturi foarte avantajoase.

Vezi butonul „Best Price„.

Promotii Reduceri si Oferte pentru Cadouri
Promotii Reduceri si Oferte pentru Cadouri

Idei de cadouri pentru zodia Sagetator

Click pe imagine

Idei de cadouri pentru zodia Sagetator
"Click" pe simbol pentru zodia Sagetator

Alte Idei de cadouri pentru orice si oricine vei gasi si  AICI.

Daca nativul iti este un prieten sau prietena de factura mai „speciala” poti gasii ceva idei de cadouri pentru zodia Sagetator,

PENTRU EL SAU PENTRU EA si AICI.

Atentie

Înainte de a te hotărâ asupra cadoului pe care dorești să-l oferi persoanei născute sub semnul Săgetător, este bine sa vizitezi și paginile cu articolele idei de cadouri pentru Bărbați, sau pe cel pentru Femei și nu în ultimul rând pe cel cu idei de cadouri pentru Copii.

Poate că ideile de cadouri pe care le-ai găsit în aceasta pagina, nu satisfac profilul persoanei respective. O sursa în plus de inspirație este bine venita. Fă tot posibilul să nu te grăbești în a lua o decizie finală.

O altă sursă de inspirație (consistentă) în ceea ce privește alegerea, achiziționarea cadourilor, când, cui și cum se oferă cadourile, este articolul de bază, cel ce motivează existența acestui site; articolul Idei de Cadouri.

Dacă nu l-ai lecturat până acum, ți-l recomand cu căldura (nu va fi pierdere de vreme).

Toate cele patru articole sugerate mai sus, împreună cu acesta te vor inspira și vei știi cum sa alegi cadouri pentru zodia Săgetător indiferent de sex, vârsta sau eveniment.

Dacă resursele financiare de care dispui sunt insuficiente pentru a achiziționa cadouri de pe pagina ” Idei de cadouri pentru zodia Sagetator „, site-ul nostru îți pune la dispoziție facilitatea de a contracta un împrumut  < AICI >

Succes în „munca de documentare”, și-ți doresc multă inspirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.