Idei de cadouri pentru Zodia Leu

398

idei de cadouri pentru zodia leu

Leu –  (23 Iulie – 22 August )

Sunt multe idei de cadouri pentru zodia Leu pe care le poti avea, dar oare toate sunt bune? Toate ideile tale tin cont de caracteristicile zodiei? Hai sa le trecem in revista pe cele principale.

Caracteristicile zodiei Leu

 • Planeta dominanta: Soare
 • Semn Fix => Stabiliate.
 • Nascut din elementul Foc.
 • Culoare reprezentativa: auriu,
 • Alte culori preferate:  portocaliu, rosu
 • Ziua norocoasa: Duminica
 • Compatibil cu zodiile: Berbec si Sagetator
 • Pentru casatorie sau afaceri cu: Varsator
 • Personifica verbul „A Voi”; sinteza lui fiind constiinta valorii si energia continua
 • Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Leu: ambra, crisolit, diamant galben
 • Puncte tari: creativ, pasionat, generos, cu inima buna, vesel, plin de umor
 • Puncte slabe: arogant, incapatanat, egoist, lenes, inflexibil
 • Leului ii place: teatru, filmele, arta in general, libertatea, sa fie admirat, lucrurile scumpe, culori stralucitoare și distractiile cu prietenii
 • Leului nu-i place: sa fie ignorat, se confrunta cu dificultati reale cand nu este tratat ca un rege sau regina
 • Caracteristica generala a zodiei Leu: semn pozitiv, masculin

Formularea „conduc autoritar, deci exist” este definitorie pentru caractrul nativului Leu. Atrag oamenii prin spontaneitate, sinceritate, vitalitate, fantezie si sociabilitatea de care dau dovada in societate.

Idei de cadouri pentru zodia Leu in functie de caracteristicile ei

„Soarele” domina zodia Leu reprezentata de elementul „Foc” personificand verbul „A Voi”; sinteza lui fiind constiinta valorii si energia continua. Este al doi-lea semn fix => stabilitate.

„Soarele”

simbolizeaza forta cosmica in toata maretia si generozitatea ei. In mitologia romana zeul soarelui era considerat  Zeul Apollo, iar corespondentul acestuia in mitologia greaca erea Helios.

Atributele zeului Apollo ereau multiple si oarecum paradoxale. Initial zeului i se atribuia faptul ca erea razbunator si temut. Justificat sau nu, Apollo răspândea molimi sau pedepsea cu săgeți aducătoare de moarte pe oricine îi stătea împotrivă.

Ulterior a fost socotit zeu vindecător, priceput în arta lecuirii, avand darul profeției, protectorul orașelor și noilor construcții, zeu al luminii identificat adesea cu însuși Soarele. Zeul muzicii, al poeziei și al artelor frumoase, Apollo este înfățișat înconjurat de muze, pe muntele Parnassus.

Personalitatea

Soarele inzestreaza nativii zodiei cu un temperament original si vointa invincibila pusa in serviciul puterii si dorintei de reusita in viata.

Dotati cu o personalitate viguroasa, au o conceptie de viata precisa si scopuri bine definite. Doresc sa domine in toate domeniile de activitate, sa faca legi, fara a tolera ca suprematia sa le fie pusa la-ndoiala.

Belvedere Apollo Pio-Clementino
Belvedere Apollo Pio-Clementino

Este posibil ca certitudinile lor sa nu aiba nimic in comun cu realitatea, dar lor le este suficient pentru a se simti „un adevarat leu”.

Cand influenta Soarelui se manifesta negativ, nativii zodiei, devin impulsivi, sfidatori, vanitosi, egoisti dand dovada de cruzime. Vor sti sa-si ascunda sentimentele si sa-si ascunda miscarile inselatoare. Gelozia apare la suprafata cand cineva primeste ceva ce ei nu au.

Asemanatori cu nativii din Berbec, poseda in plus un sentiment natural al maririi si cauta sa stapaneasca. Tactica este de a lasa impresia ca se-ntelege excelent  cu toata lumea si convingand de sinceritatea actiunii atrage simpatia.

Totusi, interesati de tot si de toate, veseli si draguti, te ajuta mai ales cand nu te astepti.

„Foc”

 Elementul foc  il face pe nativ sa fie spontan si plin de elan in public, expunandu-si ideile si convingerile indiferent de pozitia in ierarhie.

Napoli Sitting Apollo Farnese
Napoli Sitting Apollo Farnese

Focul il face sa fie pasional in toate situatiile chiar daca de multe ori capacitatile lui nu sunt folosite la justa valoare.

Cu toata aceasta fervoare care il face vizibil printre ceilalti, se poate sa-l gasim si sub forma de „foc mocnit”. Leul nu-si iroseste niciodata energia, chiar dimpotriva, au tendinta de asi acumula energie pentru ocaziile cand si unde vor putea sa-si demonstreze din plin valoarea.

Sunt in fond niste oameni cu tendinte de lenevie, care furnizeaza destul de rar mai multa munca decat este necesara.

Sunt oameni ce reactioneaza sentimental, dar in functie de fapte concrete si nu de utopii. Furia este spontana si are la baza natura impulsiva, insa ignora razbunarea si uita repede.

Ca prieteni pot fi printre cei mai fideli iar ca dusmani sunt generosi. Prin firea nobila trag rareori folos dintr-o victorie fizica sau morala asupra dusmanului.

Viziunea asupra timpului respecta specificul elementului foc. Nefiind interesati decat de moment, nu-i pasioneaza trecutul si au intentii vagi de viitor. Pentru ei, asteptarea nu inseamna amanarea actiunii, ci refuzul ei. Insa, la momentul oportun actioneaza fulgerator.

„A Voi”

Leii nu cunosc calea de mijloc; totul sau nimic. De aceea, la niciun alt semn zodiacal nu se gasesc la un loc atat personalitati puternice si energice, cat si indivizi slabi si stersi, cum vom gasii la zodia leului.

In cazul Leului, nevoia generata de acest veb este atat de puternica incat poate trezi fiara din Nemeea. Daca nu reuseste sa aiba ceea ce a vrut, leu devine impulsiv si crud. Tocmai verbul definitoriu il face sa fie combativ, dominator sau siret in a obtine ce vrea.

Pentru leu, ca si in cazul berbecului, bunastarea este o necesitate si consuma multa energie pentru a nu cunoaste lipsuri materiale. Admitand ca nu reuseste sa o atinga, se va stradui sa dea impresia ca duce o existeta tihnita si indestulata. Nu lasa sa transpara in exterior conditiile economice precare in care traieste.

 Leul nu este solitar

Primeste cu multa bucurie prietenii care i-ar putea aduce foloase financiare dar stie sa fie si generos fata de altii cand are putere financiara. Acelasi lucru il face si cand este vorba de cariera lui. Stie sa se-nconjoare de oameni influenti pentru a obtine ce vrea daca nu poate de unul singur.

Este un animal gregar, ce vrea sa fie servit de ceilalti sau eventual sa-i foloseasca pe ceilalti pentru a obtine ce-si doreste, de aici si egoul manifestat.

Sursa de documentere: „Zodiac Solar” autor Adrian Cotrobescu

Idei de cadouri pentru Zodia Leu

Cele mai potrivite idei de cadouri pentru zodia Leu sunt:

 • Articole sportive
 • Articole pentru excursii, drumetii
 • Articole vestimentare
 • Obiecte de arta (mari, voluminoase si impozante)
 • Filme si carti de actiune sau despre natura si stiinta
 • Jocuri si console pentru PC
 • Laptop, tableta sau smartphone
 • Un giveci/aranjament floral impozant cu o floare/flori pe masura
 • Truse de scule
 • Cosmetice, parfumuri
 • Bijuterii si Talismane

Toate cadourile trebuie sa fie scumpe sau macar sa para scumpe. Leului ii place sa-i surprinda pe toti cu valorile materiale pe care le detine. De asemeni va aprecia un articol unic sau personalizat (ceva ce va avea numai el).

Idei de cadouri pentru zodia Leu, gasesti nu numai dand click pe simbolul zodiei Leu. Iti recomand sa verifici si pagia cu Oferte si Promotii unde vei gasi tot ce ti-ai dori la preturi foarte avantajoase.

Vezi butonul „Best Price„.

Promotii Reduceri si Oferte pentru Cadouri
Promotii Reduceri si Oferte pentru Cadouri

Idei de cadouri pentru zodia Leu

Click pe imagine

"Click" pe simIdei de cadouri pentru zodia Leubol pentru zodia Leu
"Click" pe simbol pentru zodia Leu

Alte Idei de cadouri pentru orice si oricine vei gasi si  AICI.

Daca nativul iti este un prieten sau prietena de factura mai „speciala” poti gasii ceva idei de cadouri pentru zodia Leu,

PENTRU EL SAU PENTRU EA si AICI.

Atentie

Înainte de a te hotărâ asupra cadoului pe care dorești să-l oferi persoanei născute sub semnul Leu, este bine sa vizitezi și paginile cu articolele idei de cadouri pentru Bărbați, sau pe cel pentru Femei și nu în ultimul rând pe cel cu idei de cadouri pentru Copii.

Poate că ideile de cadouri pe care le-ai găsit în aceasta pagina, nu satisfac profilul persoanei respective. O sursa în plus de inspirație este bine venita. Fă tot posibilul să nu te grăbești în a lua o decizie finală.

O altă sursă de inspirație (consistentă) în ceea ce privește alegerea, achiziționarea cadourilor, când, cui și cum se oferă cadourile, este articolul de bază, cel ce motivează existența acestui site; articolul Idei de Cadouri.

Dacă nu l-ai lecturat până acum, ți-l recomand cu căldura (nu va fi pierdere de vreme).

Toate cele patru articole sugerate mai sus, împreună cu acesta te vor inspira și vei știi cum sa alegi cadouri pentru zodia Leu indiferent de sex, vârsta sau eveniment.

Dacă resursele financiare de care dispui sunt insuficiente pentru a achiziționa cadouri de pe pagina ” Idei de cadouri pentru zodia Leu „, site-ul nostru îți pune la dispoziție facilitatea de a contracta un împrumut  < AICI >

Succes în „munca de documentare”, și-ți doresc multă inspirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.