Daruri de sarbatori, cadouri de Florii

286

Idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori

Idei de cadouri de Florii

Aici vei găsi idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori. Oferă cadouri celor dragi de sărbătoarea Intrării în Ierusalim. Indiferent de cine este pentru tine mamă, tată, frate, soră, nași, iubită sau iubit o rudă sau prieten oferă-i un dar de primăvară mai ales dacă poartă nume de flori. Oferă bucurie și speranță împreună cu darurile tale – Cadouri de Florii. Mai jos îți propun  o listă cu idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori.

Fiind o sărbătoare a florilor bine înțeles că primul lucru la care te gândești, prima idee cuprinsă în mănunchiul de idei de cadouri de florii sunt florile. Foarte bine! Dar la bărbați te-ai gândit? Sunt mulți bărbați cu nume de flori: Viorel , Crin, Narcis, Mugurel și bine înțeles Florin.

Pe de altă parte este normal să te gândești la flori și din alt motiv. Sunt mult mai multe femei cu nume de flori decât bărbați cu nume de flori. Este normal să te gândești mai repede la cadouri de Florii pentru femei cu nume de flori decât la cadouri de Florii pentru bărbați cu nume de flori.

Nu trebuie să intri în panică acum că nu te-ai gândit că mulți au nume de flori. Ne-am gândit noi și am făcut ghidul de Idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori unde vei găsi idei de cadouri de Florii pentru femei cu nume de flori cât și cadouri de Florii pentru Bărbați ce poartă nume de flori, în două capitole cu idei de cadouri de Florii pentru cei cu nume de flori.

Idei de Cadouri de Florii pentru Bărbați cu nume de flori

vinuri
"Click" pe foto - Vinuri

Un buchet de flori poate fi înlocuit cu succes de un vin deosebit. Cu savoarea unui buchet de primăvară va fi un substitut perfect. O sticlă cu vin deosebit, vechi și cu arome poate demult uitate, îi va aduce primăvara în suflet odată cu darurile de Florii.

Vinul este prima idee la care trebuie să te gândești. Prima din acele idei de cadouri de Florii pentru bărbați ce poartă nume de flori.

Cana gigantica
"Click" pe foto Cana gigantica

O cană dar nu o cană oarecare. O „cănuță” în care să încapă, dacă s-ar putea, întreaga primăvară. Iar pe lângă să poată să se adăpostească și gândurile tale bune de ziua numelui.

Deci vinul a fost prima idee la care m-am gândit. „Cănuța” asta ar fi cea de a doua din buchetul idei de cadouri de Florii pentru bărbați cu nume de flori.

Bijuterii Barbati
"Click" pe foto Bijuterii Bărbați

Bijuterii simbolurile iubirii cadouri de Florii

Nu totul trebuie să fie gigantic, impunător sau să adăpostească. Poate că este bine să iasă la iveală gândurile tale. Chiar afișate de el prin bijuteria special făcută pentru bărbați. Acum numai a lui, bărbatul tău.

O bijuterie oferită cu ocazia onomasticii nu va putea să fie așa ușor uitată. Aceasta este cea de-a treia sugestie din multele idei de cadouri de Florii pentru bărbați cu nume de flori.

Grătare
"Click" pe foto Grătare

Și dacă este primăvară, este vremea grătarelor. Cred că nu este bărbat care să nu aprecieze un grătar bun în aer liber. Dă „Click” pe foto și vei găsi tot felul de grătare electrice sau de grădină.

De ziua numelui este greu de crezut că cel ce sărbătorește Floriile nu se gândește la o scrumbie pe grătar. E dezlegare! Profită! Aceasta este și cea de-a patra sugestie din ideile de cadouri de florii pentru bărbați chemați cu nume de flori.

Articole Vestimentare pentru Barbati
"Click" pe foto Articole Vestimentare pentru Barbati

Ca în fiecare primăvară, cu toții ne dorim să ne împrospătăm garderoba. O haină nouă. Sau un pantof nou. Vor fi cadouri „trăsnet” pentru oricare dintre bărbații cu numele de flori.

Verifică ofertele de sărbători la haine dând „Click” pe foto și alege un cadou vestimentar. Este a cinci-a sugestie ce face parte din capitolul idei de cadouri de Florii pentru bărbați.

Idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori

Articole pentru Casa si Decoratiuni
"Click" pe foto Articole pentru Casa si Decoratiuni

Da. O primă propunere pentru idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori este un articol pentru casă, ceva decorativ, poate că mai ieftin decât propunerile de până acum dar nu mai puțin important.

Indiferent de sex, bărbat sau femeie, va aprecia articolele pentru casă, cadouri de Florii. A venit primăvara și totul se înnoiește.

Sampanie Mumm - Rouge Brut - 12% - 750 ml
"Click" pe Sampanie Mumm - Rouge Brut - 12% - 750 ml

Și dacă totuși este prea puțin, un simplu articol pentru casă, îl poți atașa unei frumoase sticle cu șampanie de cea mai bună calitate. Acum nu îți va mai fi teamă că este prea puțin.

Și unde mai pui că această a doua idee de cadouri de Florii este potrivită și lui și ei. La fel ca prima, poate face parte ca cel de-al doilea gând din suma de idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori.

Aparate Foto
"Click" pe foto Aparate Foto

Primăvara se culeg amintiri cadouri de florii

Primăvara, natura înflorește sub alintarea Soarelui. O mie de motive găsești acum să imortalizezi lumina momentelor trăite, acum spre viitoare amintiri.

Așa apare, și cea de-a treia petală din corola ideilor – cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori. Un aparat foto este o idee foarte bună. E primăvară, soare, nici frig nici cald perfect pentru plimbare sau grătar.

Albume foto
"Click" pe foto Albume foto

Acele o mie de motive, după cum deja ai anticipat, se vor transforma într-o clipită, într-o mie de flash-uri ce vor naște o mie de poze amintiri.

Nu ai ce face și trebuie să iei în seamă și al patrulea gând, cadouri de Florii pentru bărbați și pentru femei cu nume de flori. Un album să poată adăposti momentele frumoase ca mai târziu să fie răsfoit.

Icoane
"Click" pe foto Icoane

Poate nu te-ai gândit vreodată să oferi în dar un obiect de cult cum este Icoana, de exemplu. Însă acum este momentul. E ziua numelui de floare dar în primul rând sărbătorim Intrarea lui Iisus în Ierusalim. O săptămână până la Paște iar Floriile este o mare sărbătoare.

Ocazie ca asta să poți să dăruiești un obiect de cult, mai rar. Deci Icoana este cea de-a cincea dintre idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu numele de flori.

Idei de cadouri de Florii pentru femei cu nume de flori

Articole Vestimentare pentru Femei
"Click" pe foto Articole Vestimentare pentru Femei

Mai sus spuneam că toți ne dorim ca primăvara să îmbrăcăm și să purtăm o haină sau un pantof nou. Nu mă refeream numai la bărbați. Aveam de gând să îți propun și pentru ea cadouri de Florii pentru femei.

Deci prima idee pentru cadouri de Florii pentru femei cu nume de flori se referă la haine. Dă „Click” pe foto și alege din ofertele disponibile de sărbători la haine.

Trusa de manichiura Solingen
"Click" pe foto Trusa de manichiura Solingen

Ce femeie, sau ce femei cu nume de flori ar putea să spună că nu-și dorește o trusă profesională de manichiură.

E bine să ai în vedere drept cadou de Florii pentru femei cu nume de flori și această idee.

bijuterii dama
"Click" pe foto Bijuterii dama

Dă „Click” pe foto și alege o bijuterie deosebită drept cadou pentru iubita ta. Ai văzut vreodată femeie să refuze drept cadou un inel, brățară, broșe sau altă bijuterie? Nu ai să vezi! Așa că …mergi la sigur!

Și asta, mi se pare, c-a fost cea de-a treia propunere din lista de cadouri de Flori pentru femei cu nume de flori.

Alte Idei de cadouri pentru orice si oricine vei gasi si AICI.

 

Atentie!

– înainte de a te hotara asupra cadoului sau cadourilor pe care doresti sa-l oferi persoanei sau persoanelor respective. Este bine sa vizitezi si paginile cu articolele idei de cadouri pentru Barbati, sau pe cel pentru Femei si nu in ultimul rand pe cel cu idei de cadouri pentru Copii.

Poate ca ideile de cadouri pe care le-ai gasit in aceasta pagina, nu te satisfac. O sursa in plus de inspiratie este bine venita. Fa tot posibilul sa nu te grabesti in a lua o decizie finala. O data pe an este sarbatoarea Floriilor.

O alta sursa de inspiratie (consistenta) in ceea ce priveste alegerea, achizitionarea cadourilor, cand, cui si cum se ofera cadourile, este articolul de baza, cel ce motiveaza existenta acestui site; articolul Idei de Cadouri.

Daca nu l-ai lecturat pana acum, ti-l recomand cu caldura (nu va fi pierdere de vreme).

Vor mai fi si alte ocazii cand vei dori sa oferi cadouri si este bine sa stii cat mai multe despre asta. Cadoul si mai ales modul in care este oferit poate sa-ti faca viata mai frumoasa.

Succes in „munca de documentare”, si-ti doresc multa inspiratie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.