credius.ro
Idei de cadouri de ziua indragostitilor

Cadouri de Ziua indragostitilor – Valentine’s Day

idei de cadouri de ziua indragostitilor - Valentine’s Day Ziua indragostilor este ocazia cea mai potrivita ca sa ii arati celui drag cat de mult...
idei de cadouri de paste

Cadouri de Paste

Pastele si Craciunul sunt cele mai importante sarbatori crestin-ortodoxe de peste an. De aceea si cadourile de sarbatori oferite sunt pe masura. Cei mai favorizati in ambele cazuri (Craciun si Paste) sunt copiii iar acesta este inca un motiv de curatenie spirituala.
Idei de cadouri de Florii pentru bărbați și femei cu nume de flori

Daruri de sarbatori, cadouri de Florii

De sărbătoarea Floriilor se ofera cadouri de sarbatori tuturor celor ce poarta nume de flori. Toti acestia barbati, femei si copii vor primii cadouri potrivite anotimpului. Indiferent de cine este pentru tine oferă-i un dar de primăvară mai ales dacă poartă nume de flori.
Idei de cadouri de Martisor

Cadouri de Martisor

Denumirea sarbatorii provine de la numele lunii Martie, luna echinoctiului de primavara. O luna dedicata zeului Mars si planetei Marte. Luna Martie este importanta si datorita sarbatoriri Anului Nou Agrar (9 Martie).
Idei de cadouri de Anul Nou

Daruri de An Nou (Craciunul Mic)

Sărbătoare anuală universală, fără conotație religioasă, în care oferim daruri pentru barbati, femei si copii. Este cea mai veche sărbătoare și are calitatea de a fi petrecuta de toată populația planetei. De Revelion, toți oferim cadouri de sarbatori, daruri de anul nou.
Idei de cadouri de Craciun21

Daruri aduse de Mos Craciun

Crăciunul este, poate, cel mai important moment din an în care cu toții ne oferim cadouri de sarbatori unul altuia. Sub bradul împodobit așezăm cu evlavie, bucurie și speranță daruri pentru barbati, femei si copii cu intenția de a împărtășii celorlalți bucuria noastră.
Idei de cadouri de Mos Nicolae

Daruri de Mos Nicolae

De obicei, copiii sunt cei mai avantajati de aceasta sarbatoare. Ei primesc cele mai multe cadouri de sarbatori de Mos Nicolae oferindu-li-se pe ascuns. In timpul noptii, Mosul din poverte (se stie el daca citeste) aduce copiilor cadouri, dar mai ales dulciuri.